sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Tervehdys Suomen kansa!

Tuli jännä ajatus, että teenpä blogin. Ajattelin, että jos tämä kannustaisi itseäni saamaan joskus jonkun armeijan valmiiksikin.
Aloitanpa itseni esittelyllä.
Olen 18-vuotias nuori mies Kymenlaaksosta. Koko ikäni olen täällä asustellut. Harrastuksia on jos jonkinmoista ollut teinisirkuksesta junioripainiin, mutta mikään ei ole oikein iskenyt. VPK:n aloitin n. 8 vuotta sitten, ja siitä on tullut elämäntapa. 1,5 vuotta sitten sain rinnalle uuden tartunnan, ja tästä tartunnasta on vaikea päästä eroon, miniatyyripelit. Tämän lisäksi aloittelemme hyvän kaverin kanssa geokätköily harrastusta.

Miniatyyripeleihin tutustuin Kotkan Fantasiapeleissä, kun kävin ostelemassa muuta, ja samalla katselin kun porukka pelaili figuilla. Siinä vaiheessa syttyi kuume tähän lajiin ja sillä tiellä ollaan. Ensimmäinen pelini oli Warhammer 40K ja  armeijani Tyranids, joita sain hankittua Battleforcen verran alkuun. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin aloitin maalaamisen Tyranid Venomthropella, joka sattui fantsun hyllystä löytymään. Alkuun en ymmärtänyt oikeen konvertauksen päälle, joten armeijani jäi aika pitkälti kilpailukyvyttömäksi, ja alkoi olla tylsä pelata sillä. Siinä vaiheessa päätin aloittaa uuden armeijan ja päädyin Dark Eldareihin. Kabal of Perkele on armeijan nimi, josta osa saattaa arvata, että armeija on suomiteemainen, eli sini-valkoisia deldareita. Näitä on kertynyt n. 2200 pisteen edestä.

Seuraavaksi tuli kiinnostuttua fabasta, ja sain hyvään hintaan IoB lootan Skavenit, ja vähän myöhemmin myös Skaven army lootan, joten kokoelma kasvoi suht nopeasti. Tällä hetkellä Skaveneita on kasassa n. 2500p, mutta ei hirveän kilpailukykyistä listaa. Perusrottiä pitäisi hankkia lisää.

Välissä ehdin innostua ties mistä kaikista armeijoista, mutta mielen perukoilla oli koko ajan White Scarssit, tämä vaalea poppoo Mopo-Jonneja. Ja näihin sainkin tilaisuuden, kun löysin Sotavasarasta henkilön, joka halusi vaihtaa Marinensa pois Tyranideihin, sain tyranidejani vastaan reilut 2000p marineita.

Olin joskus aikanaan ostanut halvalla laatikon Tomb Kingien Skeleton Chariotteja, ja aloin ajatella, että jos vielä joskus pelaisi niillä. Joten tällä hetkellä TK on pienenä sivuprojektina, joka etenee hissukseen. Tavoitteena on 2500p ETC kelpoisia epäkuolleita.

Teen armeijoista vielä myöhemmin tarkemmat esittelyt kuvien kera. Toivottavasti joku tykästyy blogiin, etten tee tätä vain itselleni luettavaksi.

Eetu kiittää ja kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti